Heltidsryttare

Johanna bor i semesterorten Plau am See, Mecklenburg, Tyskland. Hon är utbildad C-tränare i hoppnig och jobbar som beridare hos stall Osterberg i Karow.
Hos sig i Tyskland har hon även det egna stoet Candora f -02  (e Come On) som har placeringar upp till 150 samt vår egna uppfödning Lohengrin f -09 som har placerat sig i unghästklasser. 

Hennes passion är hästar. Hon rider mer än gärna bökiga unghästar och blev tilldelad Candora när hon första gången kom till Tyskland. Candora sågs som omöjlig och en katastrof, efter ett halvår blev hon en del av familjen Melin och har skänkt oss mycket lycka och framgång.

Bakgrund

Det var med första ponnyn Gnistran som karriären startade. Fem ponny SM och ett junior SM hann det bli innan det direkt efter studenten bar av till Stall Möller i nordöstra Tyskland. Tanken var att lära sig så mycket som möjligt om allt vad gäller hästar och prova om det riktiga hästlivet var något att satsa på. Det blev ett äventyr som slog alla förväntningar. Att borsta, rida in, utbilda och tävla hästar av de slag hon inte trodde fanns blev plötsligt vardag. Det blev totalt dryga tre ovärderliga år hos Möllers kontakten är ännu mycket god mellan Johanna och hennes gamla mentorer Jörg och Holger.